Lovisa Rengren Söderlind

Veckan i stallet

Hästliv Permalink0
Hej å hå!
Jag har varit väldigt dålig på att blogga eller hur? Ber om ursäkt!
I vilket fall så har veckan i stallet varit rätt så lugn. Marken har börjar frusit till och hästarna har inga broddar ännu så det skulle vara förenat med livsfara att rida ut. Ridbanan är avstängd då den är sladdad och ska frysa till plant så den går att rida på resten av vintern.
En dag hann vi i alla fall använda den och då longerade vi två hästar var. Det blev crazy bananas kan jag säga. När ena hästen drog igång en serie sparkar och bockningar så tog den andra efter och så höll det på från och till under hela passet. Tack gode gud att ingen satt på, men snart ska ju det göras också...
Annars har vi mest fixat i stallet, myst med hästarna och sådant där vardagsgöra.

Cola är världens gosegris just nu. Han vill helst ha Rita med sig in i boxen och mysa, men det vill inte Rita.Hon är livrädd för Colas stora huvud haha.
 
Olle är Olle som vanligt. Han leker dressyrhäst på sitt egna vis (utan sadel dör det är skönast) och promenerar in i egen takt från hagen till boxen. Han går ju som sagt inte en meter i onödan med grimma på.
 
Perra har varit kelsjuk varje dag. Han är överlycklig att få vara tillbaka i sin gamla box där han kan se allt som händer och ha kontroll över alla.
 
Det är såhär man överlever under vinterhalvåret. Varma lussekatter och varm oboy i stallet!
 
Fixade en fabulös lunchdejt också med Mollie igår. Vi klampade in på McDonalds i skitiga och trasiga ridkläder och åt lunch medan alla andra omkring snarare hade kostym på sig. Jag avslutade med skållhett kaffe som är ett måste i vintertid medan Mollie lekte med maten...
 
Till top