Lovisa Rengren Söderlind

Today's like a sunday

Allmänt Permalink1
Är det bara jag som nu i flera dagar trott att det varit söndag?
Igår trodde jag att det var söndag och det är samma sak idag, haha. Egentligen är det ju bara lördag och det är så himla skönt att bli påmind om det. Helgen blir extra lång då liksom. Eftersom Valborg var i torsdags så fick vi en extra lång och trevlig helg. Bara lördag men jag blir lika förvånad varje gång jag påminns om det för jag är verkligen helt inställd på skola imorgon. Det får bli två söndagar för mig istället för lördag och söndag. Jag menar, vem fan städar och rensar sin garderob på en lördags? Nej, egentligen ingen men jag gör ju det och därför får det räknas som söndag idag, haha.
Ska ta tag i berget av kläder imorgon, fotografera och lägga upp någon slags bloppis eller liknande. Det bästa med blogg.se är ju att jag kan öppna en till blogg på bara någon sekund så det blir nog en liten bloppis på sidan en egen liten sidoblogg.
 
Btw, lite juicy news från helgen... eller nej så juicy var det inte. Men på förfesten innan klubben (som vi lämnade ganska så snabbt) så lyckades jag hamna bredvid en kille som på riktigt var en igel. Kastade desperata blickar mot Sabina för hjälp, haha. Killen var sådär otroligt "överintresserad" av mig och mina intressen och betedde sig som om han var så himla fascinerad av att jag höll på med hästar. Jag menar, vadå det är ju ett riktigt skitigt intresse. Typiskt mig som inte vill trampa någon på tårna beter mig jätte trevligt och vips så är jag fast i hans svettiga handslag... Sen blev det hus i helvete av en liten bagatell så jag och Sabina rev åt oss jackorna och drog utan att stänga dörren varpå jag ganska högt sa "Den kan dem stänga själva!"
Sen till råga på all släppte BJ in alldeles för mycket folk och personalen i garderoben var inte så smarta i sitt kösystem... Det fick tjejen veta kan jag säga! Drog några syrliga kommentarer där innan vi lämnade festen.
#1 - - Robex Lundgren:

finna bilder

Till top