Lovisa Rengren Söderlind

She's a four legged princess

Hästliv Dockan, Ridpass Permalink0

 
Här kommer en bildbomd med dem bra bilder som Sabina tog igår på mig och Dockan! Älskar sista bilden så himla mycket. Är btw alldeles kär i detta bastanta sto till hopphäst. Det är liksom ingen liten dam att eskortera runt på volt precis och sedan har hon egen vilja också, så att påstå att en ryttare bara åker med är helt fel när det gäller denna häst, haha!
 
Dockan var riktigt fin igår. Jobbade mycket på volt och att få ut hennes bakdel på spåret för hon älskar nämligen att leka ostbåge och bara rulla ihop sig in i volten. Gjorde också små ökningar med ett tappert försök att bibehålla formen men med längre steg. I galoppen jobbade vi mycket över bommar på serpentinbågar och två bommar med 20 m mellan med varierat antal galoppsprång. Fick in både 5 och 8 galoppsprång!
 
Som sagt som ni kan se så trampar jag ner hälarna alldeles för mycket vilket resulterar i att mina underben skjuts fram. Ska försöka träna bort det men hur fan ska jag göra för att lägga mindre vikt på fötterna liksom? Har ju redan gått ner flera kilo, haha!
Till top