Lovisa Rengren Söderlind

Vinlunch

Permalink1
Solen skiner och vi sitter med varsitt glas vin vid ån. Dagen hade inte kunnat börjat bättre för oss! Det är sällan solen skiner på Valborg och det firar vi på Meza. Supergod mat, uteservering och bra personal. Alla tummar upp! 
Gå dit om ni ska käka en grym lunch. Libanesiskt och bra priser :) 
Min kamera funkar dessutom super för dessa bilder har jag tagit nyss och skickat över via en medföljande app.  En bloggares bästa vän helt enkelt!

Time to dance

Allmänt Valborg Permalink1
 
Hej hej och god morgon på denna festliga dag!
Idag är det sista april, nämligen Valborg och den ska som vanligt firas i allra käraste Uppsala. Min gamla hemstad som jag ibland saknar så otroligt mycket. Ska bli riktigt kul att få spendera en dag som denna där med Sabina. Vi har en massa planer men om vi håller oss till dem återstår att se. I natt kommer vi i alla fall att dansa loss på något dansgolv inne på Birger Jarl där vi bokat bord.
Vi gick upp så tidigt i morse för yours truly hade liksom inte packat eller någonting igår så det fick jag ju göra nu på morgonen. Tur att jag är effektiv när jag måste.
Nu ska vi alldeles strax bege oss med full bil, en massa dricka och hög partymusik i min lilla KIA!
 

Spaday @ home

Allmänt Permalink0

Nu är det dags för lite hemmaspa och lyx-omhändertagande av kroppen inför imorgon. Jag och Sabina drar tidigt mott Uppsala för att fira Valborg i min älskade gamla hemstad! Ska bli så kul och vi hoppas verkligen på bättre väder än förra året då det snöade och var iskallt... Än så länge ser det relativt lovande ut. I vilket fall så förbereder vi oss från topp till tå på bästa sätt med naglar, spraytan och brun-utan-sol! Vi har även inhandlat nya snygga kläder för det är något vi hästtjejer annars prioriterar långt efter nya schabrak och spaceiga skydd till pållarna, haha.
Det här med hemmaspa har vi tagit till en helt ny nivå då vi inte är hemma i alla fall!
Till top