Lovisa Rengren Söderlind

You gotta love politics

Allmänt Permalink1

God morgon!
Är så himla pepp nu på att blogga. Har fått en rejäl nytändning dem senaste dagarna. Kanske beror det på sommaren eller kanske kanske beror det på något hemligt som snarts släps!
Sen är jag taggad bara för att det är Almedalsveckan. Det är på tv ungefär dygnet runt nu och jag önskar verkligen att jag kunde vara där i egen hög person men jag måste ju jobba som alla andra. Trivs å andra sidan grymt bra på mitt jobb här men jag hade inte tackats nej att få åka till Visby nu!
 
Har nu suttit och kikat på debatter och läst artiklar medan jag ätit frukost. Det är rätt mycket man missar när man sover ändå under sådana här evenemang. Det finns ju ingen chans att man hinner mer ALLT! Jag är ju en sådan person att jag inte enbart följer "mitt" parti under denna vecka. Jag vill verkligen höra allt från alla. Enligt mig har man inte så mycket att komma med i politiken om man inte lyssnar på alla andra först!
 
Nej, nu ska jag pallra arslet ur tv soffan och ta bilen mot hoppträning. Sabina ska träna för Lotta Björe och jag ska filma :) Hoppas ni får en fin och solig tisdag!

Prag - del 2

Allmänt Prag 2015 Permalink1
Glada på en uteservering med halvliters Staropramen!

Promenerade flera hundra trappsteg upp till den vackra kyrkan.

Jag och mina fina syskon! Glada att ha orkat mördartrapporna haha
Kyrkan. Helt fantastiskt vilket vackert bygge alltså!
Uppe i tornet 250 trappsteg ytterligare! Staden är nere till vänster och rakt fram fanns himla fina promenadvägar som ledde till en stor rosengård.
 

Prag - del 1

Allmänt Prag 2015 Permalink0
Hur ska jag börja detta inlägg med att få ut alla ursäkter av min frånvaro? Jag har ingen som helst god förklaring för det mer än att jag rest, börjat nya jobbet, renoverar lägenheten och varit dödstrött under längre tid. Inget av följande är ju så pass krävande att jag inte orkar skriva på datorn efteråt men material till bloggen har jag tyvärr sackat efter med. Men nu är jag här igen och jag har en massa bilder att visa från min resa till Prag!
 
Det var helt fantastiskt där. Så vackert och välbevarat. Stora grönområden mitt i stan och gigantiska byggnader med gedigen historia bakom. Det blev många besök till Café Louvre som nu mera är nummer 1 på min lista över Caféer. Med Prags mått mätt så levde vi nog lyxliv men till småsummor för oss Svenskar! Prags valuta delas nämligen på tre för att räkna ut kostnaden i SEK...
 
Lancome Institutes superfina "dockhus"!

Första timman i stan spenderade vi (jag, pappa, syster och bror) på TGIF's uteservering och drack öl och Mojito!

Fångade pappa på en helt underbar ögonblicks bild! Älskar denna :)

Den välkända och historiska Karlsbron!

En av Karlsbrons stora och fina statyer. Så himla mäktigt att gå på den.
 
Till top