Lovisa Rengren Söderlind

Home inspiration

Allmänt inredning Permalink1
 
Gaaaahh!
Nu ska jag alldeles strax åka och skriva på kontraktet för min lägenhet. Känns så spännande, läskigt och roligt på samma gång. Varken mamma eller pappa kan följa med så jag har lånat en gammal god vän till familjen som stöd, haha. Skulle vara typiskt mig att skriva på och SEN läsa vad som står i kontraktet!
Jag vet i alla fall ungefär vad som jag börja renoveras och så har jag ett par bra idéer om inredningen också. Älskar ju som sagt att inreda och bygga om. Skulle helt klart kunna tänka mig att jobba inom det området. I collaget jag gjort ser ni i alla fall huvudidéerna till lägenheten!

Trying new makeup

Allmänt skönhet, smink Permalink0

 
Hej hej fina!
Ni minns väl att jag visade det jag handlade på båten till Tallinn? Nu har jag hunnit testa mig igenom hela paletten från Lancome och jag ÄLSKAR den! Allt man behöver finns samlat i ett litet etui som får plats i även den mista handväskan. Det enda som inte följde med var Mascara.
Concealern är helt fantastiskt och jag kan nog ärligt säga att den lägger sig finare under ögonen än YSL's Touche Eclat. Hur bra är inte det liksom. Rouget passar mig perfekt och syns knappt. Det blir bara en fräsch och diskret färg på kinderna som bara går att ana. Ögonskuggorna är väldig pigmenterade och lägger sig tunt och lätt på ögonlocket. Jag skulle kunna leva med bara detta i sminkväg. Ja, hela paletten är en enda stor hitt!
 
You just gotta love Lancome!
 
Och förresten, något som inte alls har med smink att göra... Idag skriver jag på kontrakt för min första alldeles egna lägenhet! Det ska bli så himla spännande. Får säkert nycklarna redan i nästa vecka och kan påbörja renoveringen. Allt ska bli vitt och så en liten touch av liv med fondvägg. Har så många idéer på hur den ska bli snygg och jag har även ritat en ritning för hur jag vill helrenovera den i framtiden. Slå ut en vägg till exempel (ja, det är min familjs signaturgrej. Att slå sönder väggar och bygga om från golv till tak, haha!). Jag tänkte kanske visa er skissen ikväll och komma med en massa fina bilder till hur man kan göra om en liten lägenhet till ett paradis!
 
Nej, nu ska jag börja mitt Nationella prov i matte... Please kill me someone!
 

Greyscale

Allmänt Resor, outfit Permalink0

 
Några häftiga outfitbilder Sabina tog på mig inne i Tallinn förra veckan. Jag måste bara berätta hur vi fann detta fantastiska stället. Jo, vi gick runt lite vid hamnen och jag såg en lång stentrappa. Den såg gammal ut och man såg inte vad som fanns där uppe vid översta trappsatsen. Jag gick upp och framför mig tornade det upp en pyramidliknande byggnad av grå sten. Lampor på en spikrak rad. Stenad upplagda i mönster. Längre fram fanns ännu flera trappor. Allt var byggt i samma grå sten och helt symmetriskt. Graffitti var målat överallt och förutom några andra människor uppe på byggnaden var det helt öde. Bortglömt för länge sedan. Vi gick en trappa till och sedan följde en lika dan lång trappa ner i havet. Stora järngrindar och en helikopterplatta.
Det sägs vara en konserthall och hockeyrink men det känns otroligt skumt. Varför bygga en konserthall i sådan rå form men tjocka järngrindar och många möjligheter att ta sig direkt ut i havet... Det förblir en obesvarad fråga för mig men jag älskar att spekulera. Byggnaden gav mig mer vibbar från WWII än från en musiksal!
 
Googla "Linnahall concert hall" så får ni se.
Till top