Lovisa Rengren Söderlind

Dockusåpa

Allmänt Permalink0
 
Jag tänkte bekänna en sak för er läsare... Jag är helt fast i nya Ex on the Beach!
Älskar programmet även om jag hatar att det vinklas som tv alltid gör. Dockusåpor och realityserier i sig är så himla roliga. Följer Parneviks och kikar ibland på KUWTK. Jag vet verkligen inte varför men jag är så himla intresserad av andra människor liv och samtidigt skulle det vara asnice vara med i en själv haha.
Jag var faktiskt nära på att söka till Ex on the beach men det som fick mig att ta mig i kragen och låta bli var tanken på arbetslivet efteråt. Jag gillar ju teater och skådespeleri och det skulle se väldigt oseriöst ut att ha varit med i Tv i t.ex. Ex on the beach eller Paradise Hotel. Jag skulle säkert ha sökt om det inte var så att det påverkade livet efter men nu gör det ju tyvärr det. Många lyckas ju dock med jobb efter men just med skådespeleri är lite svårt.
 
Jag skulle däremot passat in skitbra i Tv för jag är så himla galen, sjukt rolig, drar mig inte för en lång jobbig diskussion, älskar fest, är otroligt kärleksfull och kan bli riktigt arg. Dem få minus jag har är väl att jag ser ut som en vanlig tråkig tjej och är väldigt diplomatisk så jag skulle lösa alla bråk innan det hann fångas på Tv, haha.
 
Drömmen skulle vara att få åka in som en joker med en roll att röra om och skapa hus i helvete för det är jag otroligt bra på!
 
Till top