Lovisa Rengren Söderlind

Raindrops

Allmänt Permalink1
Men hallå fina ni!
Hoppas ni saknat mig massor eftersom jag inte bloggade igår. Var på hopptävling hela dagen och jag och Sabina var lagomt slitna efter fest ovh endast 3h sömn som inte ens var i våra egna sängar. Som tur va sov vi två med varandra så oroa er inte,  inga barn är på väg haha.  
Fredagen var så epic. Jag DJade innan Allyawan och det gick grymt bra. Allyawan var skitbra och efter det exploderade dansgolvet. Jag, Sabina och Maria dansade som några inhyrda strippor direkt från Las Vegas men vem bryr sig. Vi gör det inte för någon annan vi älskar bara att dansa, skaka rumpa och använda höfterna. Thank god for my moms african moves liksom haha! 
Igår var det jättetrevligt på tävlingen och jag fick många fina kort. Alla har inte laddats över än men sp fort jag är klar så ska jag bjuda på några.  Behöver verkligen ett bättre objektiv till det sen så jag kan zooma långt! 
Nu är jag på väg till Stockholm för att hälsa på min älskade starka mamma. Första mötet efter operationen och jag är så spänd. Det är liksom nu det blor verkligt på riktigt. Efter det ska jag äntligen få träffa Jylice också! 
#1 - - JOSEFINE -:

Du har så fina ögon!! x

Svar: Åh men tack Josefine :)
Lovisa Rengren Söderlind

Till top